Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe
BAHÇELİEVLER MAH. 2051 SK. M. HİÇYILMAZ ÖZELEĞT.MER.1 SİTESİ NO 2 MERKEZ / KIRIKKALE

VİZYON

Özel eğitim okulları arasında bireysel farklılıklar ve ihtiyaçlara cevap veren, tüm özellikleriyle diğer özel eğitim kurumlarına örnek ve önder olan seçkin bir okul olmak

MİSYON

Özel hazırlanmış ortamlarda özel yetiştirilmiş personelimizle Farklı engel türlerinde öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak için en uygun öğretim ortamları sağlayarak, onları; bireysel farklılıklarının bilincinde olan, çevresiyle bütünleşerek, çağın gerekleri ile donanmış, ulusal ve evrensel değerlerin farkında, değişime ve gelişime açık, kendine güvenen, saygılı, yaratıcı ve katılımcı bireyleri yetiştiren nitelikli eğitim vermek. özel eğitim ilkeleri doğrultusunda Engelli öğrencilerimizi akademik anlamda bir üst öğrenime hazırlarken, Velilerimizi ve toplumumuzu da engelliler konusunda daha bilinçli hale getirmek ´toplumsal duyarlılığı arttırmaktır.

Pansiyon Bilgisi

Taşımalı eğitim kapsamında